Kindertotaal

Is bedoeld voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar. 

Veel gehoord: Het zit er wel in maar het komt er niet uit.......
Ik behandel ADD (onoplettend type) en ADHD (druk type) en andere vormen van leer- en concentratieproblemen, slechte informatieverwerking en werkgeheugenproblemen.
De kinderen en jongeren met deze problemen zijn goed te helpen met de Cogmedtraining, zo nodig o.a. in combinatie met neurofeedback en biofeedback en een van de andere behandelingen.  Deze behandelingen bieden in mijn ervaring een grote kans op blijvende verbetering van gedrag en schoolprestaties van het kind.

Bij de praktijk kun je ook terecht ook andere klachten zoals:
Autistisch spectrum stoornis (ASS) zoals Syndroom van Asperger als PDDNOS. Eventueel in combinatie met ADHD en kinderen met gedragsproblemen, (faal)angst of vermoeidheid, spanningsklachten en stress, slaapproblemen en depressie. 

Tijdens de intake bespreek ik aan de hand van ingevulde vragenlijsten uitgebreid de klachten en ervaringen. Ik geef een behandeladvies en bespreek het individuele behandelplan.
Die kan bestaan uit gesprekken en begeleiding van ouders gericht op opvoedingsadvies, kortdurende psychologische behandeling of cognitieve gedragstherapie van het kind en/of de ouder(s).