Kosten en vergoeding

Met het behandelplan en de neurocoaching © en kindertotaal trajecten krijgt u vooraf ook een inschatting van de te verwachtte behandelduur en de kosten. Wij leveren altijd maatwerk.

De hoogte van de vergoeding uit de aanvullende verzekering van de (neurocoaching©) behandelingen is afhankelijk van uw verzekeraar en uw aanvullend pakket.
Door het lidmaatschap van het
NVPA ( Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen) en als Registertherapeut RBCZ is de behandelaar en de praktijk ook opgenomen in de zorggids, en dus erkend door diverse zorgverzekeraars.

Zoek in deze lijst uw zorgverzekeraar en uw aanvullende pakket   ( Aan deze informatie over 2016 kunnen geen rechten worden ontleend.)

U betaalt de rekeningen van de behandelingen altijd zelf aan de praktijk en u bent zelf verantwoordelijk voor het vervolgens innen van eventuele vergoedingen bij uw zorgverzekeraar. Het lidmaatschapnummer van de behandelaar NVPA: 100392 en  RBCZ: 204184R en de prestatiecode 24504, kunt u vermelden bij contacten met uw verzekeraar.

Bekijk hier de tarieven en de voorwaarden van neurocoachinggelderland ©  per 1-1-2016

Heeft u hierover vragen? stel deze gerust, ik help u graag verder.