Van start

Als u geïnteresseerd bent in een van de  behandelingen kunt u vrijblijvend en kostenloos kontakt opnemen en informeren naar de mogelijkheden in uw individuele situatie.

Intake
De intake/het kennismakingsgesprek kan binnen een/twee weken na de aanmelding. U ontvangt een informatiepakketje en vragenlijsten bij de bevestiging van de afspraak voor de intake.

De intake vindt plaats in de praktijk. Dit duurt ongeveer 50 minuten.  Er kan dan ook een proefsessie neurofeedback en/of Cogmed of biofeedback plaatsvinden en er kan een proef EEG worden gemaakt. Hiermee registreren we de actuele hersenactiviteit.

Aan de hand van deze intake wordt een eerste inschatting gemaakt of neurocoaching©, kindertotaal, psychologische behandeling of de Cogmed training een geschikte behandeling is. U heeft uiteraard de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kindertotaal trajecten
Zijn maatwerk op basis van klachten van het kind en/of van het gezin. 

Neurocoaching©  en overige behandelingen voor volwassenen: op basis van het individuele behandelplan. Voor werkgevers wordt naast een behandelplan ook een offerte gemaakt.